Kylpyhuoneremontti, Hyvinkää, Riihimäki ja Järvenpää

Tilaa kylpyhuoneremontti alan ammattilaiselta Hyvinkäällä, Riihimäellä tai Järvenpään alueella!

Haaveiletko viihtyisästä kylpyhuoneesta? Saunan lempeistä löylyistä, tunnelmallisesta valaistuksesta ja siisteistä lauteista? Kaunis kylpyhuone ja sauna ovat monen suomalaisen mieleen. Sen lisäksi, että siellä on mukava rentoutua nostavat remontoitu kylpyhuone ja sauna myös asunnon myyntiarvoa. Kylpyhuoneremonttia kannattaakin omalta osaltaan ajatella myös sijoituksena. 

Kylpyhuoneremontin avulla pesutilat kerralla kuntoon

R&L Saneeraus Oy toteuttaa sauna- ja kylpyhuoneremontin omien toiveidesi mukaan. Suoritamme kaikki kylpyhuoneremontit avaimet käteen -palveluna sisältäen suunnittelun, purkutyöt ja asennukset. Toimimme pääasiassa Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueilla, käytännössä noin 50 kilometrin säteellä Hyvinkäältä katsottuna.

Vesieristys sertifioidulta ammattilaiselta

Laatoittajallamme on VTT:n vesieristyssertifikaatti. Kun tilaat sauna- tai kylpyhuoneremonttisi kokeneelta ja sertifioidulta ammattilaiselta, varmistut siitä, että vesieristykset on asennettu viimeisen päälle ja voit nauttia huolitellusta lopputuloksesta pitkään.

Tilaa ilmainen arviokäynti kylpyhuoneremontille Hyvinkäällä tai lähikunnissa!

Kun suunnittelet sauna- tai kylpyhuoneremonttia, niin ota meihin yhteyttä. Saat arviokäynnin ilmaiseksi! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Me toteutamme kylpyhuoneremontit toiveidesi mukaisesti ja laadusta tinkimättä mm. Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Järvenpäässä.

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!