Meiltä kylpyhuoneremontti Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Järvenpään alueella

Tilaa kylpyhuoneremontti Hyvinkäällä, Riihimäellä tai Järvenpään alueella alan ammattilaiselta! Halutessasi tulemme mielellämme ensin maksuttomalle arviokäynnille, joka ei vielä velvoita sinua mihinkään.

Haaveiletko viihtyisästä kylpyhuoneesta? Saunan lempeistä löylyistä, tunnelmallisesta valaistuksesta ja siisteistä lauteista? Kaunis kylpyhuone ja sauna ovat monen suomalaisen mieleen. Sen lisäksi, että siellä on mukava rentoutua nostavat remontoitu kylpyhuone ja sauna myös asunnon myyntiarvoa. Kylpyhuoneremonttia kannattaakin omalta osaltaan ajatella myös sijoituksena.

Kylpyhuoneremontin avulla pesutilat kerralla kuntoon

R&L Saneeraus Oy toteuttaa sauna- ja kylpyhuoneremontin omien toiveidesi mukaan. Suoritamme kaikki kylpyhuoneremontitavaimet käteen -palveluna sisältäen suunnittelun, purkutyöt ja asennukset. Toimimme pääasiassa Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueilla, käytännössä noin 50 kilometrin säteellä Hyvinkäältä katsottuna.

mies tekee kylpyhuoneremonttia hyvinkäällä, riihimäellä tai järvenpäässä

Vesieristys sertifioidulta ammattilaiselta

Laatoittajallamme on VTT:n vesieristyssertifikaatti. Kun tilaat sauna- tai kylpyhuoneremonttisi kokeneelta ja sertifioidulta ammattilaiselta, varmistut siitä, että vesieristykset on asennettu viimeisen päälle ja voit nauttia huolitellusta lopputuloksesta pitkään.

Saunaremontti mielessä?

Jos sinulla on mielessä pelkkä saunaremontti, olet oikeassa paikassa. Teemme nimittäin myös saunaremontteja. Saunan saneerauksen yhteydessä suosittelemme aina myös kylpyhuonesaneerausta, mutta välttämätöntä se ei ole - kustannustehokkaampaa kylläkin. Tilaa meiltä ilmainen arviokäynti saunaremontille!

Tilaa ilmainen arviokäynti kylpyhuoneremontille Hyvinkäällä, Järvenpäässä tai Riihimäellä

Kun suunnittelet sauna- tai kylpyhuoneremonttia, niin ota meihin yhteyttä. Saat arviokäynnin täysin ilmaiseksi! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Me toteutamme kylpyhuoneremontin toiveidesi mukaisesti mm. Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Järvenpäässä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

R & L Saneeraus Oy

 

Y-tunnus: 2578422-7
Puh: +358405883377

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

R & L Saneeraus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.