Katon pesu

Katon pesu – kyytiä sammaleille ja lehdille

Katon pesu onnistuu meiltä ammattitaidolla mm. Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Järvenpään seudulla sekä muualla Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella.

Huolellinen katon pesu pidentää katon käyttöikää merkittävästi. Kun katolle alkaa pikkuhiljaa kertyä puista irronneita lehtiä ja muuta epäpuhtautta, ei mene kauaa, kun sammal ja jäkälä alkavat kasvaa katolla aiheuttaen pienempiä tai isompia ongelmia. Viimeistään tällöin katon pesulle ja sammalien puhdistukselle ja myrkytykselle olisi tarvetta, mutta ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä katto olisi hyvä puhdistaa jo ennen kuin siellä alkaa kasvaa mitään sinne kuulumatonta. Samalla kun katto pestään tapahtuu myös sammaleen poisto katolta. Lisäksi pesu tekee katosta heti huomattavasti siistimmän näköisen, joten kattopesusta saatavat ulkoisetkin hyödyt on syytä panna merkille.

Katon pesu tapahtuu painepesurilla

Käytännössä katon puhdistus ja pesu suoritetaan korkeapainepesurilla, joka antaa tehokkaasti kyytiä sammalille, lehdille ja muille epäpuhtauksille. Kattopesussa käytettävä vedenpaine ei kuitenkaan ole niin kova, että se vaurioittaisi kattoa tai irrottaisi tiiliä. Toisin sanoen myös tiilikaton pesu onnistuu painepesurillamme. Pesun jälkeen katto olisi joka tapauksessa hyvä käsitellä pinnoittamalla, sillä etenkin tiilikatteen kohdalla rakenne muuttuu huokoiseksi noin 10 käyttövuoden jälkeen. Pinnoitettu katto ehkäisee tiiliä imemästä itseensä vettä ja sammaletta kasvamasta niiden päälle.

Kiinnostaako kattopesu? Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille

Epäiletkö, että katon pesulle olisi tarvetta? Kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille luoksesi – tämä käynti ei vielä velvoita sinua mihinkään muuhun, joten ota rohkeasti yhteyttä! Voit myös lähestyä meitä viereisellä lomakkeella! Suoritamme kattopesujen arviokäyntejä Hyvinkään seudulla ja naapurikunnissa.