Kylpyhuone­remontti

Meiltä kylpyhuone­remontti Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Järvenpään alueella

Tilaa kylpyhuoneremontti Hyvinkäällä, Riihimäellä tai Järvenpään alueella alan ammattilaiselta! Halutessasi tulemme mielellämme ensin maksuttomalle arviokäynnille, joka ei vielä velvoita sinua mihinkään.

Haaveiletko viihtyisästä kylpyhuoneesta? Saunan lempeistä löylyistä, tunnelmallisesta valaistuksesta ja siisteistä lauteista? Kaunis kylpyhuone ja sauna ovat monen suomalaisen mieleen. Sen lisäksi, että siellä on mukava rentoutua nostavat remontoitu kylpyhuone ja sauna myös asunnon myyntiarvoa. Kylpyhuoneremonttia kannattaakin omalta osaltaan ajatella myös sijoituksena.

Kylpyhuoneremontin avulla pesutilat kerralla kuntoon

R&L Saneeraus Oy toteuttaa sauna- ja kylpyhuoneremontin omien toiveidesi mukaan. Suoritamme kaikki kylpyhuoneremontit avaimet käteen -palveluna sisältäen suunnittelun, purkutyöt ja asennukset. Toimimme pääasiassa Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueilla, käytännössä noin 50 kilometrin säteellä Hyvinkäältä katsottuna.

Vesieristys sertifioidulta ammattilaiselta

Laatoittajallamme on VTT:n vesieristyssertifikaatti. Kun tilaat sauna- tai kylpyhuone­remonttisi kokeneelta ja sertifioidulta ammattilaiselta, varmistut siitä, että vesieristykset on asennettu viimeisen päälle ja voit nauttia huolitellusta lopputuloksesta pitkään.

Saunaremontti mielessä?

Jos sinulla on mielessä pelkkä saunaremontti, olet oikeassa paikassa. Teemme nimittäin myös saunaremontteja. Saunan saneerauksen yhteydessä suosittelemme aina myös kylpyhuonesaneerausta, mutta välttämätöntä se ei ole – kustannustehokkaampaa kylläkin. Tilaa meiltä ilmainen arviokäynti saunaremontille!

Tilaa ilmainen arviokäynti kylpyhuone­remontille Hyvinkäällä, Järvenpäässä tai Riihimäellä

Kun suunnittelet sauna- tai kylpyhuoneremonttia, niin ota meihin yhteyttä. Saat arviokäynnin täysin ilmaiseksi! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Me toteutamme kylpyhuoneremontin toiveidesi mukaisesti mm. HyvinkäälläRiihimäellä ja Järvenpäässä.

Ota yhteyttä