Katon pinnoitus

Katon pinnoitus puhaltaa uutta henkeä vanhaan kattoon

Katon pinnoitus onnistuu meiltä pitkän kokemuksen siivittämänä Uudenmaan ja Kanta-Hämeen seudulla – mm. Hyvinkään, Järvenpään ja Riihimäen alueella! Katon pinnoitus voi olla monessa tapauksessa kustannustehokkaampi vaihtoehto kuin täydellinen kattoremontti tai katon uusiminen kokonaan – arvioimme tilanteen ilmaiseksi. Vaikka katon remontointi on vääjäämättä edessä jokaisella kiinteistöllä jossakin vaiheessa sen elinkaarta, huolellisella ja ammattitaitoisella pinnoituksella olemassa olevaan kattoon on mahdollista puhaltaa huomattavasti lisää hyviä ja turvallisia käyttövuosia.

Katon pinnoituksen monet hyödyt

Kun vanha katto pinnoitetaan, ovat saadut hyödyt moninaiset niin kosmeettisesti kuin käytännöllisestikin. Vanhasta katosta saadaan lähes uudenveroisen näköinen ja samalla sen kestävyys paranee. Ei ole juurikaan väliä, millaisesta vesikatteesta puhutaan: pinnoituksen voi suorittaa niin pelti- kuin vartti- ja tiilikatoillekin. Tiilikattojen kohdalla sopiva aikaväli pintakäsittelyille on n. 10-15 vuotta, peltikatteiden kohdalla puhutaan 10-20 vuoden sykleistä. Katon pinnoitus on siis ehdottomasti kannattavaa tehdä ennen pitkää.

Miksi katon pinnoitus kannattaa tehdä?

Ensisijaisesti katon pinnoitus kannattaa tehdä, koska se antaa katolle pidemmän eliniän ja näin ollen kattoremontin tarve ei tule niin nopeasti vastaan. Katon pinnoitus kannattaa tehdä, koska siinä katto puhdistetaan jäkälästä, sammaleesta ja muusta kasvustosta ja mikäli katon pinta on ehjä katon pinnoitus tekee katosta kuin uuden. Katon pinnoitusta ei kannata tehdä, jos katon aluskate on rikki, koska rikkinäisen aluskatteen tapauksessa kattoremontti tulee loppujen lopuksi edullisemmaksi ratkaisuksi.

Tilaa meiltä ilmainen arviokäynti!

Jos olet kiinnostunut oman kattosi kunnosta ja mahdollisesta katon pinnoituksesta, tulemme mielellämme maksuttomalle arviokäynnille luoksesi. Tämä arviokäynti ei vielä sido sinua yhtään mihinkään, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Voit lähestyä meitä myös alta löytyvällä lomakkeella.