Katon pinnoitus puhaltaa uutta henkeä vanhaan kattoon

Katon pinnoitus onnistuu meiltä pitkän kokemuksen siivittämänä Uuudenmaan ja Kanta-Hämeen seudulla, mm. Hyvinkään, Järvenpään ja Riihimäen alueella! Katon pinnoitus voi olla monessa tapauksessa kustannustehokkaampi vaihtoehto kuin täydellinen kattoremontti tai katon uusiminen kokonaan. Vaikka katon remontointi on vääjäämättä edessä jokaisella kiinteistöllä jossakin vaiheessa sen elinkaarta, huolellisella ja ammattitaitoisella pinnoituksella olemassa olevaan kattoon on mahdollista puhaltaa huomattavasti lisää hyviä ja turvallisia käyttövuosia. 

Katon pinnoituksen monet hyödyt 

Kun vanha katto pinnoitetaan, ovat saadut hyödyt moninaiset niin kosmeettisesti kuin käytännöllisestikin. Vanhasta katosta saadaan lähes uudenveroisen näköinen ja samalla sen kestävyys paranee. Ei ole juurikaan väliä, millaisesta vesikatteesta puhutaan: pinnoituksen voi suorittaa niin pelti- kuin vartti- ja tiilikatoillekin. Tiilikattojen kohdalla sopiva aikaväli pintakäsittelyille on n. 10-15 vuotta, peltikatteiden kohdalla puhutaan 10-20 vuoden sykleistä. Katon pinnoitus on siis ehdottomasti kannattavaa tehdä ennen pitkää.

Tilaa meiltä ilmainen arviokäynti!

Jos olet kiinnostunut oman kattosi kunnosta ja mahdollisesta katon pinnoituksesta, tulemme mielellämme maksuttomalle arviokäynnille luoksesi. Tämä arviokäynti ei vielä sido sinua yhtään mihinkään, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Voit lähestyä meitä myös vierestä löytyvällä lomakkeella.

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!